+355 (0) 69 606 0805

info@saranda-taxi.al

Saranda City

Sherbimet

Saranda Eco Taxi

Tarifat Tona

Zgjidhni destinacionin që dëshironi të shkoni me tarifat më të lira në treg

Sherbimet Tona

SHËRBIM I SHPEJTË BRENDA DHE JASHTË QYTETIT


Saranda Taxi mund të ofrojë zgjidhje të shpejta transporti për pasagjerët që udhëtojnë brenda dhe jashtë qytetit.

TRANSPORT BAGAZHESH


Ne ofrojmë mundësi të përshtatshme transporti të bagazheve, duke siguruar që gjërat e pasagjerëve të mbërrijnë të sigurta dhe të sigurta në destinacionin e tyre.

REZERVIM HOTELI

Saranda Taxi mund të ndihmojë me shërbimet e rezervimit të hoteleve, duke ofruar një përvojë pa probleme për pasagjerët që kanë nevojë për një vend për të qëndruar gjatë udhëtimeve të tyre.