+355 (0) 69 606 0805

info@saranda-taxi.al

Saranda City

Kontakt

Saranda Eco Taxi

Na Kontaktoni

Dërgo Mesazhin Tuaj

Saranda Taxi është në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë, me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg.

+355 (0) 69 606 0805

info@saranda-taxi.al

Saranda City