+355 (0) 69 606 0805

info@saranda-taxi.al

Saranda City

Rreth Nesh

Saranda Eco Taxi

MIRE SE VINI

Kompania më e besuar e Taksisë në Sarandë

Kompania ‘Saranda Taxi’ me ju dhe për ju, vjen në treg në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg, bashkë me oferta për ditë festash dhe fundjava të ndryshme, duke përfshirë udhëtimet vajtje-ardhje.

Kompania jonë operon në treg që nga viti 2008 me një gamë të pasur makinash nga viti në vit, duke u modernizuar dhe duke ofruar shërbime shumë më cilësore dhe garanci të lartë në udhëtimin e klientëve, me një staf taksistësh konkurent në treg dhe të kulturuar.

15+

Makina

24/7

Ne Dispozicion

100%

Besueshmeri

Misioni Yne

Në Saranda Taxi, misioni ynë është të ofrojmë shërbime taksi EV të besueshme, të sigurta dhe të përballueshme për klientët tanë. Ne përpiqemi ta bëjmë udhëtimin tuaj të rehatshëm dhe pa stres.

Flota Jone

Ne kemi një flotë moderne me eko të mirëmbajtur taksitë që janë të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe karakteristikat e sigurisë. Drejtuesit tanë janë krenarë që i mbajnë automjetet tona të pastra dhe në gjendje të mirë.

Staffi Yne

Shoferet tanë janë me përvojë, miqësorë dhe të ditur për zonën lokale. Ata i nënshtrohen kontrolleve dhe trajnimeve të gjera të sfondit për të garantuar sigurinë dhe kënaqësinë tuaj.

SARANDA ECO TAXI

Përjetoni transportin miqësor ndaj mjedisit në Sarande Me Saranda Eco Taxi.