+355 (0) 69 606 0805

info@saranda-taxi.al

Saranda City

MIRE SE VINI

Kompania më e besuar e Taksisë në Sarandë

Kompania ‘Saranda Taxi’ për ju, vjen në treg në dispozicionin tuaj 24/7 me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore si dhe me çmimet më të arsyeshme në treg.

Ne kemi një flotë moderne taksish elektrike të mirëmbajtura që janë të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe veçoritë e sigurisë. Drejtuesit tanë janë krenarë që i mbajnë automjetet tona të pastra dhe në gjendje të mirë.

15+

Makina

24/7

Ne Dispozicion

100%

Besueshmeri

Sherbimet Tona

SHËRBIM I SHPEJTË BRENDA DHE JASHTË QYTETIT


Saranda Taxi mund të ofrojë zgjidhje të shpejta transporti për pasagjerët që udhëtojnë brenda dhe jashtë qytetit.

TRANSPORT BAGAZHESH


Ne ofrojmë mundësi të përshtatshme transporti të bagazheve, duke siguruar që gjërat e pasagjerëve të mbërrijnë të sigurta dhe të sigurta në destinacionin e tyre.

REZERVIM HOTELI

Saranda Taxi mund të ndihmojë me shërbimet e rezervimit të hoteleve, duke ofruar një përvojë pa probleme për pasagjerët që kanë nevojë për një vend për të qëndruar gjatë udhëtimeve të tyre.

Misioni Yne

Në Saranda Taxi, misioni ynë është të ofrojmë shërbime taksi EV të besueshme, të sigurta dhe të përballueshme për klientët tanë. Ne përpiqemi ta bëjmë udhëtimin tuaj të rehatshëm dhe pa stres.

Flota Jone

Ne kemi një flotë moderne me eko të mirëmbajtur taksitë që janë të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe karakteristikat e sigurisë. Drejtuesit tanë janë krenarë që i mbajnë automjetet tona të pastra dhe në gjendje të mirë.

Tarifat Tona

Zgjidhni destinacionin që dëshironi të shkoni me tarifat më të lira në treg